banner



Temperatura Mora Split / Plaža Gospe Lurdske (Žnjan 5), Split | Plaže na Putovnica.net

Temperatura Mora Split / Plaža Gospe Lurdske (Žnjan 5), Split | Plaže na Putovnica.net. U članku analiziramo šta treba biti ugodno vrijeme za kupanje u moru. Temperatura mora u mestima u grčkoj 17/03/2016 tekst ažuriran 25/08/2019 komentara 0. Split prognoza obećaje nemojte ovaj predivan dan provesti čisteći kuću ili pred televizorom! Split, dubrovnik, zadar, makarska, pula, šibenik,poreč, brač, cres, hvar. Zimi je južni jadran topliji od sjevernog, a razlika temperature između.

Temperatura mora prognoza valova i vjetra. Split, dubrovnik, zadar, makarska, pula, šibenik,poreč, brač, cres, hvar. Blizu obale, na stvarnu vrijednost utječu oblik obale i morskog dna, kao i vjetar i valovi. Split prognoza obećaje nemojte ovaj predivan dan provesti čisteći kuću ili split gori sve! U članku analiziramo šta treba biti ugodno vrijeme za kupanje u moru.

Temperatura mora Grčka | Trenutna temperatura
Temperatura mora Grčka | Trenutna temperatura from www.trenutnatemperatura.com
Temperatura mora u splitu dosegla 27 stupnjeva! Srećom pa su temperature mora bile izrazito visoke pa se barem u dalmaciji nije rashladilo do neugodnih temperatura. 06.05.2021 · temperatura mora split. Izvor podataka s kojih uzimamo podatke je dhmz (državni hidrometeorološki zavod). Temperatura površine mora je temperatura vode blizu površine oceana. Klikom na pojedinu postaju možete pogledati više informacija o pojedinoj lokaciji, dok se grafički prikaz na karti nalazi na naslovnici. Temperatura mora prognoza valova i vjetra. Pored temperature mora pogledajte i trenutnu temperaturu vazduha za najluksuzniju destinaciju hrvatske, dubrovnik.

Zbog umjerene klime se preporuča posjetiti hrvatsku tijekom cijele temperatura mora je između 12° c u veljači i 25° c u kolovozu.

Ako ste još na plaži javite. Temperatura mora u splitu dosegla 27 stupnjeva! Zimi temperatura mora na površini varira od 14 do 16°c, minimalna je oko 12°c. Pored temperature mora pogledajte i trenutnu temperaturu vazduha za najluksuzniju destinaciju hrvatske, dubrovnik. Temperatura površine mora ili oceana koja se dobiva uz pomoć instrumenata na plutačama, brodovima, satelitskim mjerenjima ili mjerenjima s obale. Da li ste ikada otputovali u tursku u decembru kako biste uprskali malo vode? Radi preglednosti, podaci su razvrstani po regijama. Temperatura mora na hrvatskom dijelu jadrana se mjeri na 16 točaka koje su navedene u tablici ispod. Temperature izmjerene na jadranu 06.07.2021. Detaljna neverin.hr prognoza split za 10 dana. Na obalnim postajama (moru, jezerima, akumulacijskim bazenima) odabrati otvorenije mjesto gdje je dubina vode barem 1.8. Prilozi poznavanju vremena i klime sfrj, savezni hidrometeorološki zavod, pp. Klikom na pojedinu postaju možete pogledati više informacija o pojedinoj lokaciji, dok se grafički prikaz na karti nalazi na naslovnici.

U članku analiziramo šta treba biti ugodno vrijeme za kupanje u moru. Split prognoza obećaje nemojte ovaj predivan dan provesti čisteći kuću ili pred televizorom! prosječne mjesečne temperature mora (split)više ➔. Temperatura mora split dakle, ovo je prikaz vode za hrvatsko primorje mjesta i gradove, temperatura mora : Sezona kupanja u split započinje u lipnju (junu), a završava u studenom (novembru).

Temperatura mora Crna Gora , Jadransko more | Trenutna ...
Temperatura mora Crna Gora , Jadransko more | Trenutna ... from www.trenutnatemperatura.com
Radi preglednosti, podaci su razvrstani po regijama. Zagreb dubrovnik rijeka zadar split temperatura mora hrvatska. Prosječna temperatura mora u lipnju (junu) u split je 22.2°c, najniža temperatura 17.9°c, a najviša 25.7°c. Temperatura mora na hrvatskom dijelu jadrana se mjeri na 16 točaka koje su navedene u tablici ispod. Za koji dan smo opet na 25+ oko šibenika. Sezona kupanja u split započinje u lipnju (junu), a završava u studenom (novembru). Temperatura mora split danas aktualne vrijednosti, jadransko more, temperature vode za danas u temperatura: Temperatura mora u istri, kvarneru, dalmaciji.

Pored temperature mora pogledajte i trenutnu temperaturu vazduha za najluksuzniju destinaciju hrvatske, dubrovnik.

Temperatura mora split dakle, ovo je prikaz vode za hrvatsko primorje mjesta i gradove, temperatura mora : Sezona kupanja u split započinje u lipnju (junu), a završava u studenom (novembru). Finijom rezolucijom od 500x500 m pokriveni su. U članku analiziramo šta treba biti ugodno vrijeme za kupanje u moru. More je toplo, sunce grije, a na plažama više nisu onakve. Temperature izmjerene na jadranu 06.07.2021. Temperatura mora u mestima u grčkoj 17/03/2016 tekst ažuriran 25/08/2019 komentara 0. Prilozi poznavanju vremena i klime sfrj, savezni hidrometeorološki zavod, pp. Za koji dan smo opet na 25+ oko šibenika. Klikom na pojedinu postaju možete pogledati više informacija o pojedinoj lokaciji, dok se grafički prikaz na karti nalazi na naslovnici. Temperatura split, vrijeme danas i sutra splitu, trenutno vrijeme u splitu i vremenska prognoza za 10 dana kao i temperatura mora split, predivan grad za odmor, ljeto i turizam na jadranu. Zimi je južni jadran topliji od sjevernog, a razlika temperature između. Prosječna temperatura mora u lipnju (junu) u split je 22.2°c, najniža temperatura 17.9°c, a najviša 25.7°c.

Temperatura mora prognoza valova i vjetra. Temperatura mora i donjeg toka rijeke krke mjeri se na otvorenom mjestu dubine barem 180 centimetara, pri čemu se termometar postavlja. Zbog umjerene klime se preporuča posjetiti hrvatsku tijekom cijele temperatura mora je između 12° c u veljači i 25° c u kolovozu. Temperatura mora na hrvatskom dijelu jadrana se mjeri na 16 točaka koje su navedene u tablici provjerite jeli mora pogodna za kupanje također predlažemo vam da pogledate web kamere za split. Sezona kupanja u split započinje u lipnju (junu), a završava u studenom (novembru).

Sunčano i vruće, temperatura mora do 26°C | Dalmatinski portal
Sunčano i vruće, temperatura mora do 26°C | Dalmatinski portal from dalmatinskiportal.hr
Temperatura mora prognoza valova i vjetra. Sezona kupanja u split započinje u lipnju (junu), a završava u studenom (novembru). Split prognoza obećaje nemojte ovaj predivan dan provesti čisteći kuću ili split gori sve! Temperatura mora na hrvatskom dijelu jadrana se mjeri na 16 točaka koje su navedene u tablici provjerite jeli mora pogodna za kupanje također predlažemo vam da pogledate web kamere za split. Da li ste ikada otputovali u tursku u decembru kako biste uprskali malo vode? Temperatura split, vrijeme danas i sutra splitu, trenutno vrijeme u splitu i vremenska prognoza za 10 dana kao i temperatura mora split, predivan grad za odmor, ljeto i turizam na jadranu. Srećom pa su temperature mora bile izrazito visoke pa se barem u dalmaciji nije rashladilo do neugodnih temperatura. Temperatura površine mora je temperatura vode blizu površine oceana.

Temperatura mora prognoza valova i vjetra.

Prilozi poznavanju vremena i klime sfrj, savezni hidrometeorološki zavod, pp. prosječne mjesečne temperature mora (split)više ➔. Brač je jutros najtoplije područje u zemlji jer je. Temperatura split, vrijeme danas i sutra splitu, trenutno vrijeme u splitu i vremenska prognoza za 10 dana kao i temperatura mora split, predivan grad za odmor, ljeto i turizam na jadranu. Split prognoza obećaje nemojte ovaj predivan dan provesti čisteći kuću ili pred televizorom! Temperatura mora na hrvatskom dijelu jadrana se mjeri na 16 točaka koje su navedene u tablici ako temperatura mora za stobreč nije navedena potražite najbliže mjesto mjerenja u tablici ispod i. Pored temperature mora pogledajte i trenutnu temperaturu vazduha za najluksuzniju destinaciju hrvatske, dubrovnik. Finijom rezolucijom od 500x500 m pokriveni su. Za koji dan smo opet na 25+ oko šibenika. Temperatura mora u istri, kvarneru, dalmaciji. 06.05.2021 · temperatura mora split. Temperature mora na hrvastkoj obali (° c). Na obalnim postajama (moru, jezerima, akumulacijskim bazenima) odabrati otvorenije mjesto gdje je dubina vode barem 1.8.

Izdvojili smo takođe i temperature mora u nekim od letovališta sa sajta seatemperatureinfo temperatura sp. Split prognoza obećaje nemojte ovaj predivan dan provesti čisteći kuću ili split gori sve!

0 Response to "Temperatura Mora Split / Plaža Gospe Lurdske (Žnjan 5), Split | Plaže na Putovnica.net"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel